Informácie k prvým nominačným pretekom na Majstrovstvá sveta v Presnej Orientácii 2015

Prvé dva nominačné preteky na Majstrovstvá sveta v Presnej Orientácii 2015  sa uskutočnia na juhozápade Slovinska pri dedinke Povir.

Popri pretekov v presnej orientácii sa uskutočnia aj známe preteky v orientačnom behu,

mainBanner

ktoré poskytujú možnosť zabehať si v nádherných krasových terénoch v stredomorskej oblasti bez rizika snehovej pokrývky. Je možné prihlásiť sa len na prvé dve etapy, počas ktorých budú prebiehať nominačné preteky (my sa plánujeme zúčastniť sa týchto dvoch etáp v OB). Víkendové etapy budú zvlášť vyhodnotené. Ukážky máp z jednotlivých etáp:

Stage1 stage2 Stage3 stage4 stage5

Prvé prihlášky za zvýhodnené štartovné sú do 15. februára. Odporúčame do prihlášky uviesť, že sa zúčastníte pretekov v TraiO, aby ste mohli štartovať skôr. Prihlasovanie na tieto preteky je individuálne.

Základné informácie:

Rozpis pretekov:angličtine na stránkach usporiadateľa

Termín: 7. – 8. 3. 2015

Právo štartu: Nominačné preteky sú otvorené pre všetkých bez rozdielu pohlavia a veku. Podmienkou je len slovenské občianstvo a členstvo v SZOŠ.

Centrum závodu: Povir (bude spresnené)

Ubytovanie: individuálne, usporiadateľ pretekov Lipica Open odporúča nasledovné ubytovanie, v prípade spoločnej dopravy sa budeme snažiť riešiť ubytovanie spoločne

Strava: individuálne

Prihlášky: individuálne do 1. marca 2015 cez Orienteeringonline.net (ale vhodnejšie je to stihnúť do 15. 2. 2015), treba sa prihlásiť do kategórie „TrailO-Elite“, prosím o zaslanie informácie aj mne na nižšie uvedený email, na preteky v orientačnom behu končia prihlášky 28. 2. 2015 (zľavnené 15. 2. 2015)

Doprava: individuálne, plánujeme ísť 1-2 autami, takže pre prípadných záujemcov sa nejaké miesto určite nájde.

Zraz: najneskoršie na zhromaždisku pretekov, štartuje sa vždy poobede od 13:00 do 15:00

Mapa: Divaca Cave, 1:5,000 (upravená pre TrailO z mapy pre orientačný beh  v mierke 1:10,000)

Informácie: furuczd@gmail.com

Pridaj komentár